Ervaring & Opleiding

Ervaring

In 1998 startte ik mijn professionele loopbaan als adviseur Levensbeschouwing in jeugdwelzijnswerk en jeugdzorg bij K2, Brabants Kenniscentrum Jeugd. Bij K2 ontwikkelde ik me als expert deskundigheidsbevordering voor professionals die met kinderen werken. Ik publiceerde samen met anderen educatieve uitgaven op het terrein van filosoferen met kinderen en levensbeschouwelijke educatie.
Vanaf 2006 werkte ik als docent Levensbeschouwelijk Onderwijs op de Pabo Hogeschool Domstad en was ik redactielid bij de methode Hemel en Aarde voor Levensbeschouwing op de basisschool.
Sinds 2010 werk ik zelfstandig als educatief ontwikkelaar, redacteur, docent en adviseur op het brede terrein van levensbeschouwelijke educatie. Voor een overzicht van opdrachtgevers, klik hier.

b3_ibrahim

Opleiding

In 1999 ben ik afgestudeerd in de Theologie (vrije richting) en Filosofie (specialisatie milieufilosofie) aan de Universiteit van Amsterdam. Ik heb bijscholing gevolgd op het terrein van filosoferen met kinderen, morele communicatie, advies-, presentatie- en didactische vaardigheden.
Sinds 2009 heb ik trainingen gedaan op het terrein van geweldloze communicatie in de opvoeding, Transactionele Analyse (TA), Emotionele vaardigheden, meditatie en systemisch werken.
In 2014 heb ik de basisopleiding Coaching en counseling vanuit TA bij Instituut van der Heijden afgerond, en ben ik gecertificeerd coach TA.crkbo_docent_rgb

Ik ben geregistreerd docent in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Hierdoor ben ik voor scholingsactiviteiten vrijgesteld van BTW.